WORMER - Met nog vier wedstrijden te gaan zijn de vrouwen van Alcmaria Victrix nog altijd niet gevrijwaard van degradatiezorgen. Zondagmiddag ging de ploeg van trainer/coach Dick van Stralen met 2-0 onderuit tegen het hoog geklasseerde WSV '30.

De eerste tegenslag diende zich al aan voor de wedstrijd toen keepster Bo Plomper in de warming-up geblesseerd raakte. Aangezien men geen reservekeepster mee had, moest Maartje Honselaar onder de lat staan, en het moet gezegd dat deed ze met verve.

Toch kon ook zij niet voorkomen dat de thuisploeg na een half uur een voorsprong nam. Alcmaria Victrix streed voor wat het waard was, maar WSV '30 speelde net even wat slimmer en kreeg ook de beste kansen waarvan er dus meerdere door Honselaar onschadelijk werden gemaakt. In de tweede helft moest zij echter toch nog een keer capituleren met een 2-0 eindstand tot gevolg.

Vier wedstrijden voor het eind staat Alcmaria Victrix nog altijd voorlaatste in de tweede klasse al blijven de onderlinge verschillen klein. Volgende week, op 2e Paasdag, gaat Almaria Victrix op bezoek bij titelkandidaat Winkel.