ALKMAAR - Alcmaria Victrix heeft in Jos Karel een opvolger gevonden voor hoofdtrainer Jeroen Kroes die na dit seizoen vertrekt. De Alkmaarse vierdeklasser maakte dat dinsdagavond bekend in een persbericht.


Vanaf het komende seizoen staat Jos Karel aan het roer van het eerste elftal van Alcmaria Victrix. Hij volgt hiermee huidig trainer Jeroen Kroes op, die aangegeven heeft niet meer op de zondag actief te willen zijn. Jos woont in Purmerend en is in het dagelijks leven mede-eigenaar van een interieurspeciaalzaak in zijn woonplaats. In het verleden was hij onder meer eindverantwoordelijke bij de eerste elftallen van o.a. Assendelft en Beemster. Op dit moment heeft hij voor het tweede seizoen de leiding bij derdeklasser Vrone uit St. Pancras.

Na positieve gesprekken met de Technische Commissie en een afvaardiging van de spelersgroep is het bestuur tot overeenstemming gekomen om voor één seizoen de samenwerking aan te gaan.


Jos kijkt er naar uit om volgend seizoen met de ruime en talentvolle selectie aan de gang te gaan. Het huidige complex, de voorzieningen, de aanwezige staf en de samenwerking met de Technische Commissie spreken hem ook zeer aan.