ALKMAAR - Alcmaria Victrix en Hoofd jeugdopleiding Kamil Karaer gaan nog twee jaar met elkaar door zo heeft "Alkmaars oudste" woensdagavond bekend gemaakt. Ondanks dat de coronacrisis de voetbalcompetities wederom overhoop gooiden is er in het eerste jaar dat Karaer aan de slag was bij de Alkmarse voetbalclub voldoende basis en vertrouwen opgebouwd om het contract met twee jaar te verlengen.


In een verklaring op de eigen social media laat de club weten:
"Alcmaria Victrix wil met de jeugd de komende jaren weer stappen maken en zijn hierbij ambitieus. We blijven werken aan de groei van het aantal leden. Door de kwaliteit van de trainingen te verhogen, zorgen we voor een betere ontwikkeling van spelers op alle niveaus. We willen onze jeugdspelers verder ontwikkelen op onder andere de vlakken van techniek, tactiek en mentaliteit. We streven naar hogere prestaties van onze teams, op het grote veld minimaal op hoofdklasse-niveau en op een kleiner veld minimaal eerste klasse.

Een eerste vereiste voor deze doelstellingen is een gedegen organisatie. We zijn dan ook verheugd dat we met onze Hoofd Jeugdopleiding Kamil Karaer tot overeenstemming zijn gekomen om zijn huidige verbintenis met twee seizoenen te verlengen. Ondanks de al maanden durende competitie-loze situatie heeft Kamil het naar zijn zin bij onze vereniging en is hij vastberaden om de doelstellingen te halen.

Kwaliteit, energie en stabiliteit zijn hierin kernwoorden. In ieder geval zullen jullie Kamil ook de komende twee seizoenen langs onze velden zien lopen en wie weet nog wel langer."