ALKMAAR - Alcmaria Victrix heeft met ruime cijfers weten te winnen van VV Bergen. Met een eclatante 6-1 overwinning kende Alcmaria Victrix een mooie zondag.

Al in de vierde minuut opende Alcmaria Victrix de score. Aanvaller Amin Charik wist een corner van Dimaggio Senchi binnen te werken. Ondanks dat Bergen binnen het half uur op 1-1 kwam via Gouwentak was het Alcmaria Victrix dat met een voorsprong ging rusten. Ditmaal was Rick Does de man die Amin Charik in scoringspositie bracht. Charik faalde ook ditmaal niet en bracht de ruststand op 2-1.

Alcmaria ging in de Egmonderhout ook na rust vrolijk verder met scoren. Al in de eerste minuut na rust wist Senchi een solo te bekronen met de 3-1, en na goed doorspelen van Kevin Floor was het een speler van VV Bergen die in eigen doel schoot. Ook bij de 5-1 was Senchi betrokken, en opnieuw gaf hij de assist op doelpuntenmaker Amin Charik.

Bij de 6-1 mocht Kevin Floor ook een doelpunt maken. Op aangeven van Rick Does besloot Floor het duel op een prachtige einduitslag.