REGIO – Waar Alcmaria Victrix op bezoek bij DEM met 3-1 onderuit ging, wisten Flamingo’s 64 en AFC’34 hun thuiswedstrijd winnend af te sluiten. Met name AFC kende een doelpuntrijk duel.

DEM – Alcmaria Victrix 3-1
In Beverwijk ging Alcmaria Victrix met 3-1 onderuit tegen DEM. De ploeg moest behoorlijk puzzelen vanwege de nodige afwezigen. Zo stond Rob Mooij, normaliter doelman bij de Alkmaarders, in de spits.

Net zoals in de heenwedstrijd liep de ploeg van coach Erwin Tump tegen een 3-1 nederlaag op. Bij een 2-0 achterstand wist de ploeg nog wel voor de aansluitingstreffer te zorgen, maar de Beverwijkers beslisten het duel met de 3-1.

AFC’34 – Dindua 7-5
Aan de Robonsbosweg won AFC’34 een doelpuntrijk duel. Tegen Dindua werd er een 7-4 zege geboekt. ,,In principe een makkelijke wedstrijd met zeven prima doelpunten” vond coach Jeroen Slaager.

Joshua Souisay, Verdi Sambo en Chiel Hartman waren ieder goed voor twee treffers. ,,Alleen door twee corners en twee penalty´s werd de uitslag wat vreemd ”. Daarnaast wisten de Enkhuizers via een vrije trap ook nog te scoren. Daardoor eindigde het treffen in 7-5.

Flamingo’s 64 – Kleine Sluis 5-0
In eigen huis heeft Flamingo’s 64 een ruime 5-0 overwinning geboekt op Kleine Sluis. ,,Het was een stugge ploeg” vond Ruben Beentjes.

Via een kopbal van Maarten de Vries kwamen de Alkmaarders op een 1-0 voorsprong. Door een eigen doelpunt van Kleine Sluis en een treffer van Beentjes ging de ploeg met een comfortabele 3-0 voorsprong de rust in. In het tweede bedrijf scoorde Maurice Gijzen op aangeven van Beentjes. De vijfde treffer viel eveneens van de voet van Gijzen. Ditmaal was Miquel Hoepel de aangever.

Een aderlating voor Flamingo’s 64 was het uitvallen van Ruben Beentjes. ,,Bij de 4-0 schoot het in mijn hamstring. Ik vrees een scheurtje, hopen dat het meevalt” zei de aanvaller.