LANDSMEER - Het ziet er naar uit dat AFC '34 het seizoen gaat verlengen met nacompetitie voor promotie naar de 4e Divisie. De Alkmaarse eersteklasser deed goede zaken door de uitwedstrijd bij IVV met 1-2 te winnen.

Overtuigend was het zeker in de eerste helft niet waar Bussman (paal) en Mak de beste kansen kregen namens de thuisploeg. Aan de andere kant kreeg Margel Muzo de bal niet binnen de palen.

Dat lukte kort na de rust wel want in een tijdsbestek van vijf minuten vonden Gijs Brouwer en Margel Muzo het net. Tien minuten voor tijd deed boyd mak namens IVV nog wat terug, maar verder lieten de Alkmaarders het niet komen.

AFC '34 sluit op tweede pinksterdag de reguliere competitie af met een thuisduel tegen concurrent Vitesse '22 en heeft aan een gelijkspel genoeg om de volgende ronde te bereiken.