UITGEEST/WORMERVEER - In de 1e Klasse A wist AFC '34 zondag een knappe zege te behalen op FC Uitgeest waar Sercan Yilmaz met twee goals de matchwinnaar was. Kolping Boys wacht nog op de eerste zege, maar speelde wel verdienstelijk gelijk bij Fortuna Wormerveer.

AFC '34 werd al snel op weg geholpen toen Yilmaz in de vierde minuut profiteerde van Uitgeester balverlies en doeltreffend uithaalde. Deze stand bleef lang staan al kwam de formatie van trainer Job Dragtsma nooit echt in gevaar. Een kwartier voor tijd werd de wedstrijd door opnieuw Yilmaz in het slot gegooid met een knappe treffer via de binnenkant van de paal: 0-2.

Kolping Boys wacht nog op de eerste overwinning en gezien het resultaat in de zware uitwedstrijd bij Fortuna Wormerveer kan die niet uitblijven. De Oudorpers behaalden hun derde gelijke spel in de derde klasse, Halverwege de eerste helft kwam men op achterstand door een doelpunt van Ferry Heijnis, maar binnen de minuut kon Kevin Cappai op aangeven van Thomas Menu gelijk maken. Ondanks stevige druk van de thuisploeg bleef Kolping Boys overeind en kon men de 1-1 over de streep trekken.