AMSTERDAM/VIJFHUIZEN - In de 1e klasse A heeft AFC '34 in een doelpuntrijke wedstrijd gewonnen bij DSOV. Kolping Boys ging op bezoek bij AGB met forse cijfers onderuit.

AFC'34 van trainer Job Dragtsma is inclusief bekerwedstrijden nu al acht wedstrijden ongeslagen en speelde ook in Vijfhuizen een prima wedstrijd. Stefan Smal opende al een paar minuten de score en na de gelijkmaker van DSOV wist Brian-Paul Tesselaar voor een 1-2 ruststand te zorgen Na de rust bracht Mustafe Baré de marge op twee, maar de thuisploeg kwam toch weer dichterbij en deed dat ook na de treffer van Martijn Riemersma. De mooiste goal van de wedstrijd, een prachtige poeier van sercan Yilmaz in de kruising, besliste uiteindelijk het duel: 3-5.

Kolping Boys liep tegen een ruime maar geflatteerde nederlaag aan op bezoek bij AGB. Na een 2-0 achterstand wist Kevin Cappai halverwege de tweede helft de aansluiting te vinden. Breekpunt was een strafschop die de stand op 3-1 bracht. De Oudorpers lieten daarna de kop hangen en kregen in de slotfase nog drie treffers om de oren: 6-1.