ALKMAAR - Eersteklasser AFC '34 heeft de selectie voor komend seizoen rond met de komst van Mohamed Ajnane. De 30-jarige linkspoot uit Alkmaar die pas geleden bekend maakte komend seizoen in de zaal te gaan spelen bij het Hoornse Hovocubo zal dit gaan combineren met het spelen op het veld bij AFC '34.


Hoewel de voormalige prof van o.a. Telstar en FC Volendam in de laatste seizoenen weinig aan spelen toe kwam verwacht hij nog van meerwaarde te kunnen zijn voor de Alkmaarders. 'Ik kom hier zeker niet om af te bouwen, maar kom terug naar AFC'34, omdat ik er in geloof dat we met dit materiaal kunnen meedoen. Ik zie dit als een tweede fase in mijn carrière, waarbij ik ook langzaam aan het trainersvak wil gaan werken. Ik zou het mooi vinden om met AFC'34 door te groeien naar de Hoofdklasse, ik geloof daar in', zo laat de linkspoot weten op de site van AFC'34.

Ook het technisch hart van de club bestaande uit coördinator Jim Sligting en hoofdtrainer Job Dragtsma is blij met de komst van de ervaren speler. Dragtsma: ' Ik ken zijn kwaliteiten. Hij is, indien fit, een geweldige speler voor dit niveau. Ik wilde van hem weten in hoeverre hij er bij ons echt voor wil gaan, anders heeft het geen zin. We hebben een goed gesprek gevoerd en hij is duidelijk naar mij geweest dat hij zijn kunsten op het veld bij ons wil laten zien en niet komt om af te bouwen.'

Naast de komst van Ajnane maakte AFC '34 ook nog de namen van twee keepers bekend die de selectie komen versterken. Sem Grapendaal (19) komt over van AFC '34 terwijl de ervaren Jasper Pool (39) als derde keeper op de trainingen zal fungeren. AFC '34 heeft bekend gemaakt dat als er geen gekke dingen meer gebeuren de selectie voor komend seizoen in principe rond is.