AMSTERDAM - AFC '34 nadert de top van de vierde divisie nadat het zaterdag met 2-4 wist te winnen bij WV-HEDW. Onder barre weersomstandigheden scoorden zowel Guillaume Rijssel als Margel Muzo tweemaal voor de Alkmaarders.

Rijssel opende de score in de twaalfde minuut en na de gelijkmaker van de Amsterdammers scoorde hij in de blessuretijd van de eerste helft nogmaals, nu met een geniale lob.

Joost Heij, ook al verantwoordelijk voor de eerste gelijkmaker zorgde na een uur spelen voor de 2-2. AFC '34 nam echter geen genoegen met een punt en ging op zoek naar meer. Dankzij een knappe van individuele actie van Margel Muzo kwam AFC '34 al snel weer op voorsprong en dezelfde Muzo bepaalde de eindstand vanaf de strafschopstip: 2-4.

AFC '34 heeft nu drie punten achterstand op koploper HBC, maar ook nog twee wedstrijden tegoed. Voordat men de winterstop in gaat speelt men komende zaterdag in eigen huis het inhaalduel tegen Swift.