ALKMAAR - In de meivakantie zet Outdoorpark Alkmaar viermaal haar deuren open voor de individuele bezoeker. Onder de noemer ‘Vakantie Programma’ kunnen bezoekers op woensdagochtend deelnemen aan een ‘Shooting programma’ of de ‘Obstacle Survival’. Op zaterdagochtend is er de Family Fun instuif waarbij deelnemers op eigen initiatief het park kunnen verkennen. Na afloop is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

Shooting programma en Obstacle Survival
Outdoorpark Alkmaar biedt op woensdagochtend 1 en 8 mei van 10.30-12.00 uur een vakantie programma aan. Na online reserveren kan een ieder vanaf 8 jaar voor € 10,- p.p. meedoen aan het 'Shooting programma' of aan de 'Obstacle Survival'. Een leuk vakantie-uitje, voor de Alkmaarder of een ieder die op zoek is naar avontuur en uitdaging.

Family Fun
Outdoorpark Alkmaar organiseert op zaterdagochtend 4 en 11 mei, van 10.00-13.00 uur, de ‘Family Fun’ instuif. Voor € 10,- kunnen bezoekers naar eigen inzicht het park verkennen en zich uitleven op en rondom de vele obstakels en bij de verschillende teambuildingspellen. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig, betalen geschiedt vooraf bij de kassa van zwembad Hoornse Vaart.

Voor alle arrangementen van Outdoorpark Alkmaar geldt dat de gasten na afloop voor € 1,- extra een duik mogen nemen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Meer informatie bekijken en reserveren kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie.