ALKMAAR - De regionale ploegen in de 4e klasse B van het zondagvoetbal behaalden dit weekend wisselende resultaten. Alkmaarsche Boys wist na een matige reeks weer eens te winnen. Alcmaria Victrix speelde met 3-3 gelijk tegen Zeevogels terwijl Graftdijk onderuit ging bin Hensbroek. tevens was er de Schermer derby tussen Sporting S en SSV die door eerst genoemde club werd gewonnen.

Alkmaarsche Boys heeft een mindere reeks afgesloten met een 1-4 zege bij SC Purmerland. Bij de Alkmaarse ploeg waar afscheid wordt genomen van trainer Mats Blokdijk werden de doelpunten gemaakt door Abdellah Bakni (2), Amin Charik en Emre Keskin.

Alcmaria Victrix en Zeevogels maakten er een leuke derby van zonder winnaar. De thuisploeg was in de eerste helft oppermachtig en nam een 3-0 voorsprong door doelpunten van Rory Weisscher (2) en Nick Kleefman. Na de 3-1 werd het paniekerig en kon Zeevogels in blessuretijd zelfs nog op gelijke hoogte komen door doelpunten van Vermeersen, Zonneveld en Twisk.

Graftdijk kwam tegen Apollo '68 al binnen de minuut op achterstand en liep vervolgens voortdurend achter de feiten aan, met als gevolg een 4-2 nederlaag. Buis en van Diepen scoorden namens Graftdijk.

Sporting S was de sterkste in de Schermer derby tegen SSV. Een uitgebreid verslag is hier te bekijken.