ALKMAAR - In de 4e klasse B mochten Alcmaria Victrix en Alkmaarsche Boys ook weer aan de bak. Alcmaria Victrix deed dat met een ruime zege op Apollo '68 terwijl Alkmaarsche Boys in eigen huis gelijk speelde tegen De Wherevogels.

Ondanks enkele afwezigen heeft Alcmaria Victrix van trainer Arjan Huisman weinig moeite gehad met Apollo '68. De gasten uit Hensbroek waren in het eerste half uur nog wel even gevaarlijk, maar nadat Dion Bestebaar de score geopend had ging de betere thuisploeg na rust verder met het uitbouwen van die voorsprong. Bestevaar maakte kort na rust zijn tweede en vervolgens mocht ook Yannick Combee tweemaal doel treffen. Baas boven baas was het slotwoord weer voor Bestevaar die de eindstand op 5-0 bepaalde.

Alkmaarsche Boys en De Wherevogels speelden met 1-1 gelijk tegen elkaar. Volgens trainer Robin de Haan een terechte uitslag. Bij een 0-0 stand zag hij wel dat Daniël Mullen een strafschop miste. De gasten uit Purmerend namen vervolgens een voorsprong via Mees Zoutberg welke later weer teniet werd gedaan door een treffer van Amin Charik.