ALKMAAR- In de vierde klasse B heeft Alcmaria Victrix karakter getoond door in Obdam een 4-1 achterstand ongedaan te maken en alsnog een punt te pakken. Alkmaarsche Boys ging in eigen huis onderuit tegen SSV.

ZONDAG 4e KLASSE B

Victoria O - Alcmaria Victrix (4-4)
Op bezoek in Obdam leek het Alcmaria Victrix van trainer Arjan Huisman bij rust al kansloos toen men tegen een 4-1 achterstand aan keek. De ploeg toonde echter een fiks portie karakter, knokte zich terug in de wedstrijd, en werd in blessuretijd zelfs nog beloond met een punt. Nick Kleefman (2), Tarik Marzak en Yannick Combee waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

Alkmaarsche Boys - SSV (1-2)
Alkmaarsche Boys had tegen SSV weliswaar een veldoverwicht, maar de ploeg van trainer Mats Blokdijk wist dat slechts uit te drukken met een treffer van Ginyo Vrede. Aangezien de Stompetorense formatie via Johan Dewus en Damian Willemsen tweemaal het net vond gingen zij er met de punten vandoor.

Sporting S - Purmerland (3-1)
In Schermerhorn boekte Sporting S zijn derde zege op rij en dat was een mooie opsteker een week voor de derby tegen SSV. Kris van Saase, Erik van der Burg en Nick van Saase zorgden voor de doelpunten.

Graftdijk - De Wherevogels (3-4)
SV Graftdijk verloor in een doelpuntrijk duel van De Wherevogels. De ploeg van trainer Bert Onclin kwam vlak voor tijd nog op 3-3, maar kreeg in de uiterste slotfase toch het deksel op de neus. Guillaume Onclin, Koen Ouweltjes en Marcel Spaargaren verzorgden de productie.