ALKMAAR - In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal heeft AFC '34 in een doelpuntenshow weten te zegevieren over Wieringermeer. Het werd in Alkmaar 6-5. Even verderop ging Alcmaria Victrix in eigen huis hard onderuit.

Het duel tussen AFC '34 en Wieringermeer kende een knotsgek verloop. Bij rust stond de ploeg van Patrick Terwijn al met 3-2 en de winst leek zeker met een 5-3 voorsprong en het feit dat twee spelers van Wieringermeer met rood konden vertrekken. Met negen tegen elf kwamen de gasten echter toch terug tot 5-5, maar wisten de Alkmaarders in de laatste minuut het duel te beslissen (6-5). Verdy Sambo en Joshua Souisay scoorden ieder twee keer en ook Leroy de Jong en Max Ruiter troffen doel.

Alcmaria Victrix kon het in eigen huis niet bolwerken tegen De Foresters. Na negentig minuten stond er 1-6 op het scorebord en wist alleen Dylan Bijl de Alkmaarse eer te redden.