SINT PANCRAS/KOEDIJK - In de Derde Klasse B heeft Vrone in een spannend duel van WSV '30 gewonnen. Koedijk liep in eigen huis tegen SVA voor het eerst averij op.

Vrone - WSV '30

In een spannend duel werd keeper Jeroen Tijman uiteindelijk de man van de wedstrijd. De goalie had een paar uitstekende reddingen in huis en stopte vlak voor tijd een strafschop van Timmer. Daarvoor had Lex de Jong de thuisploeg op slag van rust op voorsprong gezet. Maarten Kraak wist die score na rust te verdubbelen. Tien minuten voor tijd deden de gasten iets terug via Leroy Timmer die even later de ultieme kans kreeg op de gelijkmaker, maar daar stak Tijman dus een stokje voor: 2-1.

Koedijk - SVA

Na drie overwinningen op rij verloor Koedijk zijn eerste wedstrijd van het seizoen SVA bleek met 2-4 te sterk. De thuisploeg kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van Filmer, maar nog voor rust wisten Nootebos en nu een eigen doelpunt van Koedijk de zaken te keren. Na een uur spelen wist Tom Hofkamp gelijk te maken, maar de zege ging uiteindelijk toch naar de ploeg uit Assendelft door goals van Bruins en Rijkhoff