ALKMAAR - In de 3e klasse B blijft het seizoen wisselvallig verlopen voor zowel Alcmaria Victrix als Koedijk. Beide ploegen wisten deze zondag de winst niet te pakken.

Alcmaria Victrix liep op bezoek bij De Meteoor in Amsterdam alweer tegen de zesde nederlaag van het seizoen aan en blijft zodoende op zes punten staan. Via Nick Kleefman kwamen de Alkmaarders nog wel op voorsprong, maar de thuisploeg had dit voor de rust al hersteld. De 2-1 tuyssenstand bleek uiteindelijk ook de eindstand.

Koedijk hield een punt over aan het thuisduel tegen WSV '30, maar zal daar allerminst tevreden over zijn aangezien het tweemaal een voorsporng uit handen gaf. In de eerste helft opende Luc Wagenaar de score. Na de rust bracht Kevin van Londen de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar in de slotfase werd het toch nog 2-2.

Alcmaria Victrix ontvangt zondag koploper VV Egmond. Koedijk gaat dan op bezoek bij Alliance '22 in Haarlem.