EGMOND AAN ZEE - Het 20e Nederlands Kampioenschap Biljarten voor teams met VG-spelers wordt op 8 en 9 februari 2020 gehouden in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Er spelen gedurende dit jubileumweekend 10 biljartteams, bestaande uit tenminste 4 spelers met een verstandelijke beperking, uit heel Nederland om het Nederlands Kampioenschap Biljarten voor Teams met VG-spelers.

Tijdens dit sportieve weekend is er o.a. op zondagmiddag 9 februari een biljartdemonstratie artistiek (kunststoten) door de topspeler Jop de Jong (NK Masters Artistiek Ereklasse)!

Het gehele weekend is iedereen welkom en de toegang is gratis.

De volgende teams met VG-spelers strijden om het Nederlands Kampioenschap:

De Reiger Team A (huidig Nederlands Kampioen). De Blokhut Pluryn Team A. De Reiger Team B. Goed Geplaatst Team A. 1 en nog 5 Team A. De Kleerkast Team A. Het Groene Laken Team A. Kempenhaege Team A. Het Groene Laken Team B. De Blokhut Pluryn Team B.

Verdere actuele informatie is terug te vinden op:
- https://www.facebook.com/VGbiljarten/
- https://www.instagram.com/vgbiljart/

Alle Nederlandse Kampioenschappen en de voorwedstrijden voor VG-spelers worden georganiseerd door de Commissie VG-Biljarten, onder auspiciën van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de Commissie VG-Biljarten van de KNBB via vgbiljart@gmail.com. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.vg-biljarten.nl.