ALKMAAR - Op dinsdag 27 augustus is zwemschool De Beeck Bergen het nieuwe zwemlesjaar gestart met extra privé zwemles voor het ABC-diploma. Deze les is speciaal geschikt voor kinderen die beter gedijen bij wat meer aandacht. Privé zwemles wordt zes dagen per week gegeven in de Alkmaarse zwembaden Hoornse Vaart en De Hout en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.


Bert Vos, hoofd zwemzaken van zwemschool De Beeck Bergen vertelt “Het voordeel van privé zwemles is dat u geen rekening hoeft te houden met het niveau en tempo van anderen. Uw kind krijgt de tijd die het nodig heeft om zich te ontwikkelen.” Er wordt tijdens de privé-zwemlessen aan maximaal twee kinderen tegelijk les gegeven. “De ervaring leert dat kinderen beter functioneren met een “maatje” waarmee zij zich kunnen identificeren en waaraan zij zich kunnen optrekken. Daarnaast is dit voor de meeste kinderen ook leuker,” aldus Vos. Door het extra gecreëerde aanbod kunnen kinderen die zich vandaag inschrijven, volgende week al starten.

Meer informatie
De kosten voor privé-zwemles bedragen € 27 per les. Kinderen die nu lessen volgen bij zwemschool. De Beeck Bergen kunnen privé-zwemlessen volgen naast hun reguliere les of overstappen op privé zwemles. Ook kinderen die nog geen zwemles volgen kunnen zich hiervoor aanmelden, inschrijfkosten bedragen eenmalig € 15 inclusief een gratis Sportpas. Inschrijven kan via de online omgeving, http://www.debeeck.nl/zwemles.