ALKMAAR - Op zaterdag 24 september start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan. Het thema voor de eerste keer is ´Onderwaterwereld´. De toegang tot het discozwemmen is € 6,90. Per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren tijdens de disco. Kijk voor meer informatie op www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.


Een groot feest
Maandelijks organiseert zwembad Hoornse Vaart een zwemdisco voor kinderen tot 13 jaar. Elke maand staat een ander thema centraal waarna het bad en personeel omgetoverd worden in dit thema. Dit jaar komen naast het thema 'Onderwaterwereld' onder andere de thema's Halloween, Glow in the dark, Piraten, Superhelden, Circus en Jungle langs. Veel kinderen dansen twee uur lang in en langs het water op de muziek van live DJ Pim. Het zwembad wordt tot ieders vermaak opgevrolijkt met spectaculaire discoverlichting. Het snackarrangement wat door de horeca wordt aangeboden is een populaire aanvulling op de avond.

Zaterdag 24 september

Zaterdag 24 september wordt de eerste disco van dit zwemseizoen gehouden, met als thema 'Onderwaterwereld'. Kinderen betalen een toegangsprijs van € 6,90 waarbij één begeleider (18+) per kind gratis mee naar binnen mag. Daarnaast is het mogelijk om een speciaal snackarrangement (inclusief toegang disco) te reserveren. Tot slot zijn er speciale arrangementen voor kinderfeestjes, waarbij de jarige gratis naar binnen mag. Meer informatie hierover vindt u op de website van zwembad Hoornse Vaart, www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.