SINT PANCRAS - De laatste dag voor de zomervakantie is altijd een leuke dag, zeker als het zonnetje schijnt. Dit jaar is het nog eens extra leuk voor Zwembad de Bever, de 25.000ste bezoeker van 2021 kwam zwemmen!


Door alle Corona maatregelen hadden de medewerkers het nog niet helemaal verwacht. Er mochten namelijk veel minder bezoekers naar binnen dan normaal en het weer zat ook niet altijd even mee. Maar toch is het gelukt!

De 7-jarige Jetske Veldt kwam vrijdagmiddag zwemmen met haar vader. Ze was lekker aan het spelen toen er werd omgeroepen dat ze de 25.000ste zwemmer van dit seizoen was. Jetske werd verrast met Bever tas gevuld met een kleurrijke bos bloemen, een lekkere handdoek en een abonnement voor 2022! Daar werd ze toch wel erg blij van.

Er werd nog een ‘Bever’ bommetje gedaan om het te vieren.

Vergeleken met vorig jaar is de 25.000ste bezoeker vroeg gevallen. De Bever ging twee weken eerder open voor alleen banen zwemmen. Na ongeveer een maand mochten ook de recreatieve zwemmers en scholen ook weer naar binnen, dat zorgde al voor veel meer gezelligheid! Zowel de medewerkers als bezoekers zijn blij dat er weer lekker kan worden gezwommen en gespeeld in het buitenbad. Ook al zijn er nog wel wat regels om aan te houden. De 1,5 meter afstand en thuis blijven bij symptomen bijvoorbeeld. Bezoekers worden ook nog gevraagd om via de website te reserveren voor hun komst. Op die manier kunnen de gegevens worden geregistreerd en doorgestuurd naar de GGD, mocht dat nodig zijn.

Het team van de Bever is enorm blij dat het weer gezellig druk is en trots dat iedereen zich zo goed aan de maatregelen houdt!

In de zomervakantie is de Bever op maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 20.00 open en in het weekend van 11.00 tot 17.30. Op maandag, woensdag en vrijdag kunnen vroege vogels van 07.00 tot 10.00 banen komen zwemmen. Kortom, genoeg gelegenheid om lekker te komen zwemmen deze zomervakantie!

Voor meer informatie over de activiteiten van Zwembad de Bever of het reserveren kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of op de social media kanalen!

Facebook: https://www.facebook.com/ZwembaddeBever/

Instagram: @zwembaddebever