ALKMAAR - De zon begint aan warmte toe te nemen en ook de spelers van Papaver4kids zullen het publiek wederom opwarmen met mooie verhalen op zondag 16 april. Tijdens de voorstelling wordt er een tekening gemaakt van het hele verhaal. Zo kunnen de kinderen na afloop thuis het verhaal van de voorstelling (waaraan zij zelf een deel verzonnen) op hun deurmat zien vallen.

Al meer dan 20 jaar speelt Papaver4kids voorstellingen voor en met kinderen. Ieder jaar is er een nieuw thema waarin de spelers op zoek gaan naar verhalen, omlijst met liedjes, dansjes en veel grapjes.

Alles in deze voorstelling is geïmproviseerd, de verhaallijn, maar ook de liedjes (soms meerstemmig) en dansjes. Niet dat je dat ziet, want de spelers zijn zo goed in het ter plekke verzinnen, dat het er soms uitziet alsof er al tijden op geoefend is. De spelers zoeken de interactie met de kinderen graag op en zorgen dat iedereen in het publiek mee kan denken over de voorstelling. Zo schitteren de spelers samen met de kinderen in de voorstelling.

De tekening die ontstaat tijdens de voorstelling wordt per scène getekend. Elke scène krijgt zo betekenis in het verhaal. Op het eind is de tekening klaar en wordt het hele verhaal nogmaals bezongen, gedanst of naverteld. Deze tekening kan worden nagestuurd als ansichtkaart, als blijvende herinnering aan het verhaal dat deze keer werd verzonnen met het publiek en de spelers van Papaver4kids.

Datum: 16 april 2023

Tijd: 15.00 uur – 16.00 uur

Adres: Badhuis, Kwerenpad 11, 1811 DB Alkmaar

Parkeren: Schelphoekgarage – op loopafstand

Reserveren via: www.papaver4kids.nl

Kaartjes: €5,-

Ansichtkaart: €2,- contant + opgeven adres na voorstelling