HEERHUGOWAARD - Zondagmiddag 16 december 2018 organiseren Rotary Club Langedijk Geestmerambacht en Rotaract Club Alkmaar de 4e Santa Run in Heerhugowaard. Na het succes van voorgaande jaren wordt de Santa Run dit jaar gezelliger dan ooit!

De Santa Run is een ludieke run volledig in kerstsfeer. Alle deelnemers rennen of wandelen in kerstmanpak het parcours door Heerhugowaard voor twee goede doelen. De goede doelen dit jaar zijn: Stichting Gouden Dagen en Stichting Sport-Z. Na afloop van de run is er gelegenheid om op het gezellige Coolplein nog een drankje en een hapje te nuttigen. Bij deze vierde editie is er ook speciaal aandacht voor de kinderen uit Heerhugowaard!Dit jaar organiseert de Santa Run maar liefst drie verschillende afstanden om aan mee te doen:

Santa Kids Run: Ren samen met je vriendjes en vriendinnetjes in een kerstmanpak! Voor iedereen tussen de 4-12 jaar oud.

Santa 5km wandelloop: Voor iedereen die van wandelen houdt. Geschikt voor van jong tot oud zoals families, fervent wandelaars, ouderen en mensen met een beperking.

Santa 5km run: Voor alle fanatieke en recreatie lopers. Ren 5 km in een kerstmanpak door Heerhugowaard. Misschien ben jij wel de snelste kerstman!

Programma:
13.30u Start pakken ophalen
14.00u Warming up KidsRun
14.15u Start Santa Kidsrun 1 km
14.45u Warming up volwassenen
15.00u Start Santa Run 5 km
15.05u Start Santa Wandeltocht 5 km
16.30u Finish laatste wandelaars & prijsuitreiking

De start en finish zijn op het Coolplein in Heerhugowaard. Kosten: Kinderen €7,50 en volwassenen €15. Hiervoor ontvang je een startbewijs, officiële tijdsregistratie, kerstmanpak en een medaille.

Inschrijven kan hier.