ALKMAAR - Nog twee koersmeetings te gaan dit jaar op de drafbaan in Alkmaar. Zondag 11 december vindt de afsluiting van het jaar plaats, maar eerst is er aanstaande zondag nog een prachtige koersdag. De Alkmaarse drafbaan bruist weer en dat is ook aanstaande zondag weer te merken. Meer dan 100 paarden werden ingeschreven. Het resultaat is negen vol bezette koersen. De start van de eerste koers is om 13.00 uur.

De Alkmaarse drafbaan kent al een uitstekend seizoen. De mensen weten de gerenoveerde baan, dat voldoet aan de nieuwste eisen, weer blindelings te vinden. De bezoekersaantallen overstijgen de verwachtingen en de trainers en rijders uit binnen- en buitenland komen graag met hun cavalerie naar Alkmaar. Die omstandigheden leiden tot volle deelnemersvelden, attractieve en spannende races! Oude tijden herleven sinds de baan drie jaar geleden overgenomen is door enthousiaste Alkmaarse ondernemers met een groot hart voor de drafsport!

Live muziek na afloop met Kim de Boer

Een dagje naar de paardenkoers is een evenement voor de hele familie. Voor de kinderen is er het schmincktheater en er is een luchtkussen. Daarnaast zijn er twee mini draverijen waar kinderen rijden met hun pony. Voor nieuwe bezoekers zijn er programma’s met tips beschikbaar bij de infobalie, en er vinden gedurende de middag rondleidingen over de gehele accommodatie plaats. Na afloop van de laatste koers (circa 16.30 uur) is er live muziek in de grote hal onder de monumentale tribune waar de bekende Noord Hollandse zangeres Kim de Boer een geweldig optreden zal geven van twee maal een uur! Met de weersvoorspelling een 8 belooft het een prachtige paardenkoersdag te worden. Iedereen is is welkom om te genieten van de races, mini draverijen, hapjes, drankjes, kids entertainment en live muziek. Entree is 6 euro. Kinderen tot en met 15 jaar vrij entree. Voor meer info bekijk de website drafbaanalkmaar.nl of bekijk de promo film op youtube.

https://youtu.be/q8QwBK3OWmg