ALKMAAR - Bij Artiance in Alkmaar kan iedereen lessen volgen op het gebied van muziek, theater, musical, beeldende kunst, dans en nieuwe media. In de zomervakantie organiseren we weer leuke creatieve vakantie activiteiten bij Artiance op het Canadaplein en bij HAL25.

Gratis ZomerLAB voor kinderen & jongeren
Iedere woensdag kunnen kinderen vanaf 6 jaar bij Artiance ontdekken wat er allemaal te doen is met verschillende kunsten. Experimenteer tijdens het ZOMERLAB met met al het materiaal dat wij in huis hebben: kostuums, beeldend materiaal, instrumenten en natuurlijk de kennis van onze docenten. Voor jongeren van 13-20 jaar organiseren we twee middagen speciaal gericht op deze leeftijd. Het leuke van het ZomerLab is, dat iedereen het kan! ZomerLAB is GRATIS, maar aanmelden is een must.
· Data kids: 14, 21, 28 juli, 4, 11 en 18 augustus
· Tijd: 9.30-12.30 uur
· Data jongeren: 11 en 18 augustus
· Tijd: 13.30-16.30 uur
· Aanmelden: ZomerLAB kinderen - Artiance en ZomerLAB jongeren - Artiance

Uit je Dak vakantieweek
De eerste week van de zomervakantie (12 t/m 16 Juli) gaan de theater- en beeldende afdeling uit hun dak bij HAL25! We maken in deze week met elkaar een locatie voorstelling en een bijzondere expositie. Uitgangspunt is letterlijk en figuurlijk UIT JE DAK gaan, want daar zijn we wel aan toe na al die online lessen en de lockdown.
Verschillende leeftijdsgroepen kunnen meedoen, in eerste instantie meld je aan voor theater/musical of beeldende kunst. In de loop van de week zullen inspirerende cross-overs ontstaan.
· Data: maandag 12 t/m vrijdag 16 juli
· Leeftijden: 10+, 14+ en 16+
· Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
· Prijs: € 50,- (voor de hele week)
· Aanmelden: Uit Je Dak! ZOMER - Artiance

Musicaldag

Tijdens deze dag zing je de mooiste liedjes en dans je spetterende choreografieën. Ook leer je hoe je geloofwaardig toneel speelt en tegelijkertijd veel emotie laat zien. We gebruiken onze eigen fantasie en maken een gave presentatie waarin iedereen schittert.
Je kunt kiezen uit 1 van de volgende dagen:
· Data: zaterdag 10 of zondag 11 juli
· Leeftijd: 7-12 jr
· Tijd: 10:00 tot 15:00 uur
· Prijs: € 16,-
· Aanmelden: Musicaldag ZOMER - Artiance

Ons gehele vakantie-aanbod is te vinden op de website, daar kun je ook aanmelden.
We gaan er met elkaar een creatieve zomervakantie van maken!
Artiance, Centrum voor de Kunsten
Canadaplein 3, Alkmaar
www.artiance.nl