ALKMAAR - Zin in een spannende week waar je nieuwe dingen kunt leren en lekker kunt spelen? Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Geef je dan op voor de Zomercampus’22! Deze week wordt gehouden van 18 t/m 22 juli. Het is in het PCC d’Oosterhout, dat is een grote school aan de Vondelstraat 41 in Alkmaar. Superleuk!


Kinderen kunnen in deze week samen leren koken, een spannend bezoek brengen aan het dieselgemaal, het stadshuis of varen met een boot. Ze kunnen ook veel leren over de natuur, muziek maken, dansen of schilderen als een kunstenaar. Er zijn elke dag heel veel verschillende workshops waarvan ze er twee kunnen kiezen. De dagen zijn van 8.30u tot 12.30u. Doordat er veel sponsors meebetalen, hoeven de kinderen maar €30,- te betalen voor de hele week.

De kinderen kunnen zich vanaf maandag 20 juni opgeven. Dat kan thuis op de computer via de site www.zomercampusalkmaar.nl. Op 13 en 14 juli kunnen we iedereen ook helpen op de computer. We zijn dan op van 13:00uur tot 15:30uur op het PCC aan de Vondelstraat. Komt u vooral even langs als u vragen heeft of uw kind(eren) wilt inschrijven voor de workshops. We zitten voor u klaar! U kunt dan ook met AlkmaarPas of contant betalen. Als dit alvast geregeld is, kunnen de kinderen maandag 8:30uur meteen naar binnen kunnen stuiven!

Dat wordt een vakantieweek om nooit te vergeten!

Site: www.zomercampusalkmaar.nl

Datum: 18 t/m 22 juli

Tijd: 8:30uur – 12:30uur

Leeftijd: 4 t/m 7 en 7 t/m 12 jaar

Waar: PCC Oosterhout, Vondelstraat 41 Alkmaar

Kosten: €30,- voor de hele week (ook AlkmaarPas)

Hulp nodig? We zitten voor u klaar op 13 en 14 juli vanaf 13.00 uur op de PCC aan de Vondelstraat. Kom vooral langs!