ALKMAAR - Vanaf 3 juni gaat TAQA Theater De Vest naar buiten en start Zomer in De Mare in park de Rekerhout in Alkmaar Noord. Elke zaterdagavond in juni kun je er met de hele familie komen picknicken en krijg je als toetje een Picknickconcert geserveerd. Op de zondagmiddagen staan diverse (inter) nationale straattheateracts op het programma en zijn er vele leuke doe – en beleefactiviteiten. Alle evenementen zijn gratis toegankelijk.

Wandeling door de natuur


Op zaterdagavond 3 juni kun je vanaf 17.30 uur komen picknicken in het sfeervolle park de Rekerhout. Neem je eigen picknickmand mee of koop een heerlijk gerecht bij de stand van VERS eten en drinken. Vanaf 19.00 uur is er singer-songwriter Sterre Weldring en kan iedereen vanaf 4 jaar meewandelen met de interactieve dansvoorstelling ‘Boom’, waarin dansers je de wereld laten ervaren vanuit het perspectief van een boom.

Straattheater van topniveau

Op zondagmiddag 4 juni valt in Park de Rekerhout voor jong en oud tussen 13.00 – 17.00 uur van alles te beleven! Geniet van explosief circus of bezoek een prachtige poppentheatervoorstelling. Neem plaats in het spannende ‘Headspace’ of bewandel - met blinddoek - het BlindBloteVoetenpad.

Meer informatie


Zomer in De Mare vindt plaats van 3 t/m 25 juni (op zaterdagavond en zondagmiddag) in park de Rekerhout. De toegang is gratis. Kijk op www.zomerindemare.nl voor het volledige programma of haal de gratis flyer op bij o.a. TAQA Theater De Vest.