ALKMAAR - Vanaf 3 juni gaat TAQA Theater De Vest naar buiten en start Zomer in De Mare in park de Rekerhout. Elk weekend in juni valt in het prachtige park in Alkmaar Noord voor jong en oud van alles te beleven. Op de zaterdagen kan op het festivalterrein met de hele familie worden gepicknickt, waarna als toetje een gratis voorstelling wordt geserveerd. Elke zondagmiddag staan straat- en circustheateracts geprogrammeerd en zijn er leuke doe-en-beleefactiviteiten.


Picknickconcerten
Kom op de zaterdagen vanaf 17.30 uur picknicken in de Rekerhout en geniet aansluitend van een gratis Picknickconcert! Neem zelf een picknickmandje mee of bestel iets lekkers bij de catering van VERS eten & drinken. Als toetje wordt een gratis voorstelling geserveerd! Hakim uit Sesamstraat komt langs, er staan mooie dansvoorstellingen op het programma en voor jongeren is er een speciale spoken word avond.

Straat- en circustheater voor alle leeftijden
Elke zondagmiddag in juni staat het festivalterrein vol met (inter)nationale straat- en circustheateracts. Tussen 13.00 en 17.00 uur valt er van alles te beleven in het groene park: van acrobatiek tot poppentheater en leuke familieshows. Kom zwierezwaaien in een bijzondere zweefmolen, bewandel het BloteVoetenPad, ga lekker kleuren, trampolinespringen en nog veel meer!

Meer informatie
Zomer in De Mare vindt plaats van 3 t/m 25 juni (op zaterdagavond en zondagmiddag) in park de Rekerhout. De toegang is gratis. Kijk vanaf 8 mei op www.zomerindemare.nl voor het volledige programma of haal de gratis flyer op bij o.a. TAQA Theater De Vest.