ALKMAAR - De nieuwe Magie Survival video van YouTuber Dodo gaat in première bij bioscoopketen Vue. De Minecraft video, waarin de YouTuber alle geheimen over de magische wereld van Cosmora leert kennen, is exclusief te bewonderen op het grote doek, nog voordat de video op YouTube wordt geplaatst. In maart dit jaar organiseerde Vue in samenwerking met YouTuber Dodo ook een Magie Survival YouTube première. De vier bioscoopvoorstellingen waren toen binnen 5 minuten uitverkocht. Vanwege dit grote succes wordt nu een nieuwe video uit de YouTubeserie vertoond bij bioscoopketen Vue. De première van de nieuwe Magie Survival Video wordt acht keer vertoond bij vier Vue locaties. Tickets voor de YouTube première en meet & greet met Dodo zijn vanaf vandaag te koop via de website van Vue.

De Magie Survival première inclusief meet & greet met Youtuber Dodo is te zien bij de Vue locaties Vlaardingen, Hilversum, Alkmaar en Apeldoorn. Tickets voor de voorstellingen zijn vanaf vandaag om 17:00 uur te koop via de website. De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en kosten €18,50 per ticket. In totaal worden er 1600 tickets verkocht.

Zaterdag 14 september bij Vue Vlaardingen - 10:30 uur en 13:30 uur
Zondag 15 september bij Vue Hilversum - 10:30 uur en 13:30 uur
Zaterdag 21 september bij Vue Alkmaar - 10:30 uur en 13:30 uur
Zondag 22 september bij Vue Apeldoorn - 10:30 uur en 13:30 uur

Over Dodo
Wouter van der Vaart, beter bekend als Dodo, is een Nederlandstalige YouTuber en presentator. Hij werd bekend door het maken van gamevideo's op zijn kanaal Dodo, en besloot later ook om vlogs te maken over zijn leven. Daarnaast maakt hij video's van het spel Fortnite.

Over Magie Survival
De Magie Survival serie is de nieuwste Minecraft YouTubeserie van Dodo. De afleveringen zitten boordevol humor, prachtige werelden en is geschikt voor alle leeftijden. In de serie leren hij en zijn vriendin Maïsha alle geheimen kennen in de magische wereld van Cosmora. De laatste tijd zijn er steeds meer schaduwen te vinden bij de school, waar komen deze vandaan? Door middel van spreuken te leren en puzzels op te lossen proberen zij de magische school te beschermen tegen schaduwen. Lukt het Wouter en Maïsha ook deze keer om ze te stoppen?

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.