ALKMAAR - Deze crisis is voor iedereen pijnlijk, maar kwetsbaren worden het meest geraakt. Juist nu mag Youth for Christ de deuren van onze jongerencentra niet openzetten, terwijl veel jongeren in onveilige situaties opgroeien. Onze jongerenwerkers hebben relaties opgebouwd met deze jongeren en laten iets van Jezus zien. Om toch in contact te blijven met jongeren en hen een hart onder de riem te steken, heeft Youth for Christ een actie bedacht:

JE BENT NIET IN JE EENDJE!
Jongerenwerkers van Youth for Christ maken 1000 pakketten die ze aan jongeren gaan uitdelen. Survivalpakketten voor thuis. Zodat jongens en meiden afleiding, reflectie en interactie vinden. En wij een contactmoment (op gepaste afstand) met onze jongeren hebben. Zodat ze, juist in deze tijd, gezien worden.

In Alkmaar beginnen we eind deze week met uitdelen. We zien er naar uit de jongeren te zien en te spreken (op afstand). Elke jongere krijgt een tas van onze jongerenwerker gevuld met een persoonlijke kaart, een badeendje, spelletje, magazine, een stressballetje, een christelijke strip en natuurlijk een wc-rol. Maar er zal ook een persoonlijk cadeautje in zitten. Sponsor een pakket!Vind jij dit een toffe actie en wil je ook iets doen om naar kwetsbare jongeren om te zien in onze samenleving?

Sponsor dan een pakket!
Een pakket kost €15 en het is natuurlijk ook mogelijk (met je kerk?) meerdere pakketten te sponsoren. Met deze gift kan een jongerenwerker zijn of haar jongeren verrassen met dit pakket.

www.jebentnietinjeeendje.yfc.nl