OUDORP - Kunstenares Inez Mühren verzorgt op maandag 18 november een workshop Handletteren in de bibliotheek in Oudorp. Tegenwoordig zijn overal mooie handschriften en letters te zien. Wil jij ook leren hoe je deze kan maken? Doe mee aan deze workshop van kunstenares Inez Mühren. Inez leert je met handige tips & trucs hoe je zelf aan de slag gaat.


Wil jij ook leren hoe je jouw favoriete quote omzet naar een prachtige tekst op papier? Hoe je de mooiste sierlijke letters tekent? Doe mee aan deze praktische workshop. Inez heeft haar eigen atelier, Couleur Lokaal. Meer informatie over haar en haar werk kun je vinden op http://www.couleurlokaal.nl/inez-muhren/

Meedoen?
Je bent harte welkom bij de workshop Handletteren op maandag 18 november van 15.30 tot 16.30 uur in de bibliotheek in Alkmaar Oudorp (Oudorperplein 23). Deelname aan deze workshop is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan bij de klantenservice in de bibliotheek of op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda. Ervaring is niet nodig. De workshop is voor volwassenen én kinderen.