OUDORP - Op zaterdag 28 september is het weer zover: Burendag 2019! In winkelcentrum Oudorp vieren we dit met het evenement ‘Heel Oudorp Bakt’. Het is een samenwerking van de winkeliers, de bibliotheek, Wijkcentrum De Oever en Heliomare. Bak de mooiste, leukste of lekkerste taart. Lever deze in op zaterdag 28 september tussen 10.00 en 10.30 uur bij de bibliotheek in Oudorp. Een deskundige jury kiest om 11.00 uur de winnaar! We hopen dat de taarten een mooi beeld geven van de diverse nationaliteiten en smaken in de wijk.

Stichting KiKa
Daarna worden de taarten verkocht en gaat de opbrengst naar Vereniging Oudorp Steunt KiKa. Bij iedere punt taart krijg je een tweede punt gratis voor bijvoorbeeld je buurman of buurvrouw. Het is tenslotte Burendag en we willen graag op deze manier een positieve bijdrage leveren aan de gezellige sfeer in de buurt. Met statafels buiten voor de deur, schmink en cakejes versieren voor de jeugd belooft het een gezellige dag te worden. Jij komt toch ook?

Activiteiten en promoties
Voorafgaand aan Burendag zijn er voor de jeugd ook al diverse activiteiten om aan mee te doen. Kom bijvoorbeeld taartdoosjes-versieren of doe mee aan de kleurwedstrijd. Ook zijn er die zaterdag bij diverse winkeliers mooie Burendag-promoties.

Taartdoosjes Versieren
Al die mooie taarten verdienen natuurlijk een prachtige verpakking! Help mee en kom taartdoosjes versieren in Bibliotheek Oudorp of Wijkcentrum De Oever. Voor alle taartdoosjes en knutselspullen wordt gezorgd. Je kunt komen knutselen in de bibliotheek in Oudorp op dinsdag 24, woensdag 25 en vrijdag 27 september van 14.00 tot 16.00 uur. En op dinsdag 17 september van 14.30 tot 15.30 uur en woensdag 18 september van 13.30 tot 14.30 uur in Wijkcentrum De Oever. Je kunt gratis meedoen aan het knutselen.

Kleurwedstrijd
Bij een buurtfeest horen natuurlijk slingers. Help mee om de allermooiste en lekkerste slinger te maken. Haal een cup cake-vlaggetje op bij één van de deelnemende winkeliers, de bibliotheek of Wijkcentrum De Oever en lever je kleurplaat in voor 27 september.


Cakejes Versieren
Een extra feestelijke burendag met natuurlijk……….CAKE. Die staat niet voor je klaar maar die versier je zelf met slagroom en nog veel meer, speciaal voor je beste buren! Maar zelf opeten mag natuurlijk ook. Kom op deze gezellige burendag op zaterdag 28 september naar de bibliotheek in Oudorp. Je kunt van 11.00 tot 12.00 uur je eigen cake versieren. De toegang is gratis.

Minder mobiel?
Ben je (tijdelijk) minder mobiel? Bel de receptie van Wijkcentrum De Oever en reserveer een gratis ritje in de Max Mobiel via 072 - 511 7311 Je wordt gehaald en gebracht door een vriendelijke vrijwilliger.

Graag tot ziens tijdens Burendag 2019!