ALKMAAR - Woninginrichter Wim van der Werff aan het Ritsevoort in Alkmaar is wederom in de prijzen gevallen. De zaak werd ruim een week geleden uitgeroepen tot Luxaflex® inspiration dealer van jaar 2022 van de regio. Een terechte erkenning voor de vakmensen van Wim van der Werff.


Roger, Ruud en Wanda van de firma Wim van der Werff woninginrichting aan het Ritsevoort in Alkmaar zijn sinds jaar en dag het gezicht van de zaak. Hier vind je, krijg je goed advies en vind je de juiste producten voor iedereen die kwaliteit in huis wilt halen. Uiteraard adviseert men en meten wij bij u thuis op. De producten worden door de eigen monteurs Kevin, Bo en Damian vakkundig bij U geïnstalleerd.

In de 270m2 grootte winkel aan het Ritsevoort te Alkmaar vindt u van alles op het gebied vloer- en raamdecoratie. De leukste en laatste trends voor Luxaflex zijn Mega View en Power View. Mega View staat voor een grotere doorkijk waardoor u extra goed van het uitzicht of panorama vergezicht kunt genieten. Voor diegene die van gadgets en luxe houdt is er het geautomatiseerde systeem Power View. Deze elektrisch aangestuurde Luxaflex werkt met afstandsbediening of telefoon voor diegene die van extra luxe en comfort houdt. Power View is aan te sluiten op Google Home, Apple of SIRI waardoor je met gemak en programmeerbaar de stand op iedere situatie of dagdeel is in te stellen. Uiteraard heeft Luxaflex® meerdere producten Plisse/Duette Shades, Rolgordijnen, Horizontale jaloezieën zowel aluminium en hout, verticale jaloezieën, Silhoutte shades, Vouwgordijnen , Gordijnen, Light line rolgordijnen en Twist shades.

Laat U inspireren en adviseren in de winkel van Wim van der Werff aan het Ritsevoort 37 Alkmaar. Tel: 072-5112814