ALKMAAR - Van 26 december tot en met 6 januari is de Grote Kerk Alkmaar het decor van een gloedvol winters sprookje voor iedereen vanaf 6 jaar: De Verschrikkelijke Vondeling. Een topcast, die bestaat uit Annet Malherbe, Leopold Witte, Aafke Buringh en David Lucieer speelt samen met vier topmusici deze unieke productie die alleen in Alkmaar te zien is. Beleef met de hele familie in de prachtige (kerst) ambiance van de Grote Kerk de wonderbaarlijke geschiedenis van hoe de Klokkenluider in de Grote Kerk terecht kwam.

Een hartverwarmend avontuurNiemand minder dan Don Duyns, bekend van familievoorstellingen als Lang en gelukkig, Snorro en Woef Side Story, schreef de tekst voor De Verschrikkelijke Vondeling. Laat je meevoeren naar een kerstavond waarop de komst van een kindje vele levens overhoop gooit. Quasi is een onhandelbaar jongetje. Hij bijt, krabt en slaat. Zijn pleegvader Fred Rollo gaat voor hem door het vuur en raakt daarbij verstrikt in een kluwen van goedbedoelende hulpverleners en kwade krachten. Na het succes van de familievoorstelling Het Mysterie van Alkmaar strijken de makers van De Orkestkeuken op uitnodiging van TAQA Theater De Vest opnieuw neer in de Grote Kerk. Zij brengen een geweldige groep acteurs naar Alkmaar: Annet Malherbe, Leopold Witte, Aafke Aafke Buringh, David Lucieer e.a. Samen met vier topmusici spelen zij een humoristische en muzikale voorstelling in regie van Lennart Monaster.

Meer informatie en toegangskaarten
Reserveer nu en kies de beste plaatsen! De Verschrikkelijke Vondeling is van 26 december t/m 6 januari in de Grote Kerk Alkmaar te zien. Toegangskaarten á € 20 (Kind t/m 12 jaar € 12,50) kunnen worden gereserveerd via www.grotekerkalkmaar.nl.

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 21, Victoriefonds, Kickstart Cultuurfonds en Zabawas.