HEERHUGOWAARD - Maandag 27 mei werd Horizon Plaza alweer voor de vierde keer georganiseerd. Alle praktijkopleiders van de sector Handel & Dienstverlening waren uitgenodigd. Zij konden genieten van spreekster Annemarie van Gaal en kiezen uit een breed scala van interessante workshops: van 3D food printing tot retailtransformatie en van de reductie van voedselverspilling tot barbers on tour.

Passie, inzet en toewijding
Hoogtepunt van de bijeenkomst waren de verkiezingen van leerbedrijf en praktijkopleider van het jaar: een mooie pluim voor de passie, inzet en toewijding waarmee deze mensen samen met het onderwijs de vakmensen vormen die in de toekomst nodig zijn.

And the winner is
In de categorie Commercie, Logistiek en Transport werd Ammeraal Beltech uit Heerhugowaard leerbedrijf van het jaar en is Peter Duinmeijer (van hetzelfde bedrijf) gekozen tot praktijkopleider van het jaar. In de categorie Horeca is Leuk uit Schagen leerbedrijf van het jaar geworden en is Guus Koning (van de Valk uit Hoorn) gekozen tot praktijkopleider van het jaar. Voor Detailhandel zijn het Perry Sport uit Alkmaar en Geert de Vries (Smaak van de Streek uit Bovenkarspel) geworden. En voor Haarmode is de keuze gevallen op salon the Family uit Hoogkarspel en op Rob Offermans van salon Stijl uit Heiloo.