ALKMAAR - Vanaf 3 september 2018 start in Wijkcentrum Daalmeer de Weerbaarheidstraining ‘Fit & Veilig’ voor volwassenen, die graag letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen willen staan. De training bestaat uit eenvoudige fysieke oefeningen (‘Fit’), die er op zijn gericht om de weerbaarheid en het zelfvertrouwen van de deelnemers te vergroten (‘Veilig’). Gedurende 6 weken komen de deelnemers op vrijdag van 10.00-11.00 uur bij elkaar. Deelnamekosten bedragen € 50,-, aanmelden kan online via www.sport-z.org/fitveilig.

Inhoud lessen
De Weerbaarheidstraining bestaat uit 6 lessen en wordt gegeven door een diplomeerde weerbaarheidsdocent. Tijdens de trainingen wordt met behulp van oefeningen aan lichaamshouding, stemgebruik, ademhaling, intuïtie en verdedigingstechnieken gewerkt. Daarnaast wordt aan de algemene conditie gewerkt.

Meer informatie en aanmelden
De lessen vinden vanaf 3 september elke maandagochtend plaats van 10.00-11.00 uur, in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b in Alkmaar. De kosten voor deze training bedragen € 50,- voor 6 lessen. Meer informatie over de cursus Fit & Veilig vindt u op www.sport-z.org/FitVeilig, hier kunt u zich ook aanmelden. Nog vragen? Neem contact op met Pascale de Hoogh, via 06-11 14 97 28 of p.dehoogh@sport-z.org.