ALKMAAR - Komend weekend presenteert TAQA Theater De Vest twee nieuwe livestreams in de serie ‘Vest-Sessies’ vanuit de Kleine Zaal. Op vrijdag 19 maart is het podium voor de gekke mannen van theatergroep Zoutmus en op 21 maart staat kleinkunstenaar en forensisch psycholoog Lotte Velvet in de spotlights. De livestreams zijn gratis te bekijken via de website www.taqatheaterdevest.nl en via Youtube.

Absurdistisch theater
Welkom in de onnavolgbare wereld van Zoutmus. De vijf mannen van Zoutmus zijn moeilijk in een hokje te plaatsen. In hun optredens voert muziek de boventoon, maar je kunt ook gekke scènes verwachten. Van een retestrakke funkrockband transformeren de vijf jongemannen op het podium moeiteloos naar de veroorzakers van een droogkomische scène. Laat je op vrijdag 19 maart verrassen door dit dolkomische gezelschap!

Muzikaal en talig optreden
Lotte Velvet (1984) woont in Rotterdam en is naast kleinkunstenaar ook forensisch psycholoog. Ze schrijft gedichten en theaterteksten en speelde in verschillende bandjes viool, gitaar en toetsen. Ze treedt op als sneldichter en schrijft actuele liedjes voor het programma Andersmans Veren. In 2020 won zij de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Via de website van TAQA Theater De Vest is op zondag 21 maart haar optreden te zien en te beluisteren.

Meer informatie

De gratis online concertreeks De Vest Sessies bestaat uit maar liefst 10 concerten en wordt uitgezonden vanuit de Kleine Zaal van TAQA Theater De Vest. De optredens zijn steeds tijdelijk te zien via de website www.taqatheaterdevest.nl en via youtube. Om op de hoogte te blijven van het programma kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Houd ook facebook.com/theaterdevest.nl in de gaten voor het laatste nieuws! De livestreams zijn gratis, maar wie toch een donatie wil doen om de livestreams mogeljk te blijven maken kan doneren via een speciale donatieknop op de website.