ALKMAAR - Het Mantelzorgcentrum organiseert op donderdag 19 december vanaf 10.00 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de regio Alkmaar met het thema vooruitblikken. De bijeenkomst is in wijkcentrum de Alkenhorst. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Consulent mantelzorg Arianne Heijdenrijk begeleidt deze ontmoetingsgroep. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Alkmaar en omstreken melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Het thema van deze bijeenkomst is vooruitblikken. De consulent blikt samen met de mantelzorgers vooruit op de 2020. Wat staat hen volgend jaar te wachten? En wat wensen zij voor 2020? Mantelzorgers doen meteen inspiratie op om van 2020 een mooi jaar te maken. De consulent past het thema aan wanneer blijkt dat andere zaken op dat moment belangrijker zijn. Iedere bijeenkomst staat op zichzelf. Mantelzorgers bepalen zelf of zij een of meerdere bijeenkomsten bijwonen.

Aanmelden
De bijeenkomst is op donderdag 19 december van 10.00 tot 11.30 uur in Huis van de Wijk – wijkcentrum de Alkenhorst, Schelfhoutlaan 4 in Alkmaar. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Alkmaar dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 072 – 562 76 18 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.