ALKMAAR - Op zondag 11 juli 2021 organiseren we met de Angst Dwang en Fobie Stichting een wandeling in Alkmaar voor mensen met angst en/of dwangklachten, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige vrijwilliger. Psychische klachten kunnen je dagelijks leven behoorlijk ontregelen. Contact met lotgenoten kan helpen. We bieden met de wandeling een fijne veilige omgeving waarin je elkaar kunt ontmoeten en letterlijk en figuurlijk een tijdje met elkaar meewandelt. Tijdens het wandelen in afwisselende natuur nemen we ruim de tijd om te praten en we zullen ook een stukje in stilte lopen.

Kosten voor de wandeling; €5. Voor Vrienden van ADF is deze wandeling gratis. Wil je meer informatie over de wandeling, kijk dan op onze website: www.adfstichting.nl, je kan ook een e-mail sturen naar lotgenotencontact@adfstichting.nl

Angst en/of dwangklachten kunnen je leven behoorlijk ontregelen. Is een wandeling nog net een stap te ver? Wil je wel graag in gesprek met een ervaringsdeskundige? Op zoek naar een luisterend oor en advies? Bel dan naar de telefonische hulpdienst: 0343753009. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.30 uur. Je kunt ook een mail sturen naar info@adfstichting.nl.