KOEDIJK - Elke woensdagochtend vanaf 9.30 uur organiseert Sport Vitaal vanaf de Rietschoot in Koedijk een wandeltocht van zo'n 5-6 kilometer. Onder begeleiding kunnen mensen die graag in beweging willen zijn en van de natuur willen genieten aansluiten bij deze Loop Mee wandelgroep.


Woensdag 1 februari is de wandeling extra speciaal, omdat professioneel diëtiste Alfra Ouwerkerk met de wandelaars meeloopt. Deelnemers kunnen haar vragen stellen over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Wie voor het eerst meewandelt kan gratis bij de wandeling aansluiten om kennis te maken, daarna betaalt men € 1,50 per wandeling.

Voor degenen die graag een grotere afstand willen lopen, is er wekelijks de optie om 10-12 km te lopen, weliswaar zonder diëtiste. "De diëtiste sluit elke eerste woensdag van de maand aan bij deze wandeling vanaf de Rietschoot aan de Sakserstraat, het is heel bijzonder om te zien hoe al wandelend de mooiste gesprekken, vragen en adviezen de revue passeren," licht Mirjam van der Welle toe namens Sport Vitaal. De organisatie biedt ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen op locatie, zodat de deelnemers 11 wandelingen bij de Loop Mee groepen van Sport Vitaal kunnen meedoen voor slechts € 15,-.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze wandeltocht. Het is een geweldige kans om in beweging te komen, te genieten van de natuur en gezelschap van andere wandelliefhebbers. Verzamelen om 9.30 uur bij de Rietschoot.