ALKMAAR - Waardijk Schoenen is de nieuwe hoofdsponsor van de Wandel4daagse Alkmaar, waarvan dit jaar alweer de 15e editie plaatsvindt. De Alkmaarse schoenenwinkel en Sportorganisatie Le Champion slaan de handen ineen om in de komende jaren, middels hun gedeelde liefde voor wandelen, verder te bouwen aan het populaire Alkmaarse wandelevenement. De 4daagse vindt plaats van woensdag 14 t/m zaterdag 17 juni.

De organisaties hebben elkaar gevonden dankzij hun verbondenheid met Alkmaar, de duurzame doelstellingen en natuurlijk de passie voor het wandelen. Dit moet resulteren in een samenwerking waardoor wandelliefhebbers uit heel Nederland een onvergetelijke 4daagse ervaring kunnen beleven.

Event Manager van de Wandel4daagse Alkmaar, Jeroen Wouda: "Bij de vorige editie van de Wandel4daagse Alkmaar hebben wij flinke stappen gezet in de verbinding van het evenement met de binnenstad van Alkmaar. Voor ons is het dan ook erg belangrijk dat Alkmaarse ondernemers de 4daagse omarmen. Waardijk Schoenen laat zien dat zij er samen met ons een Alkmaars wandelfeestje van willen maken en daar zijn wij maar wat trots op."

Waardijk Schoenen
Waardijk Schoenen is al meer dan 175 jaar ondernemer in Noord-Holland, met een breed scala aan schoenen van hoge kwaliteit van bekende merken én een groot assortiment wandelschoenen. De winkel is gevestigd aan de Langestraat in Alkmaar, een belangrijk onderdeel van de Wandel4daagse. Als hoofdsponsor wil Waardijk bijdragen aan de liefde voor het Noord-Hollandse landschap en de stad Alkmaar. En natuurlijk wordt gezond wandelen op goede schoenen een warm hart toegedragen.

Door de expertise te delen met de wandelaars uit de regio, en het wandelen onder de aandacht te brengen bij de klanten, draagt Waardijk graag bij aan een unieke wandelervaring!

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk t/m 31 mei of tot het deelnemerslimiet is bereikt, via www.wandel4daagsealkmaar.nl. Voor iedereen is er een route, met maar liefst vijf verschillende afstanden per dag: 8,5, 15, 20, 25 of 40 kilometer. Zijn vier dagen wandelen net iets te veel? Dan is de Halve 4daagse ook een optie, deze start op vrijdag