DE RIJP - Goed nieuws voor bezoekers van De Rijp en het Land van Leeghwater. Vanaf vrijdag 29 maart kunnen zij dagelijks van 10.30 tot 16.30 uur terecht in de VVV-vestiging op de Kleine Dam in De Rijp.

Met de verdubbeling van het aantal openingsuren komt VVV De Rijp tegemoet aan de behoefte van de bezoekers, die graag een groter deel van de dag van de diensten van het infocentrum gebruik willen maken.

Het bezoekersaantal aan VVV De Rijp stijgt gestaag en dit zomerseizoen hoopt het bestuur zo'n tienduizend mensen te mogen ontvangen. Voor de komende jaren wordt met name een groter aantal Duitse en Belgische bezoekers verwacht.

In de VVV-vestiging onder het historische raadhuis van De Rijp vinden de bezoekers allerlei folders over toeristische bezienswaardigheden in het Land van Leeghwater. Naast deze informatie is er ook een aanbod van leuke souvenirs die vaak betrekking hebben op De Rijp en omgeving.

Vanuit de VVV-vestiging op de Kleine Dam kan men ook een Dorpswandeling door De Rijp maken. Dat kan in groepsverband onder leiding van een VVV-gids (aanmelden via info@vvvderijp.nl).