BROEK OP LANGEDIJK - Deze voorjaarsvakantie, van 17 tot en met 25 februari, belooft Museum BroekerVeiling een ware belevenis te worden met een keur aan speciale kinderactiviteiten naast het reguliere aanbod. Van het PROEFLAB tot creatief knutselen, van koekjes bakken tot kaarsen vervaardigen - er staat elke dag iets unieks op het programma.

Verrijk uw museumbezoek met een interactieve audiotour, geleid door tuinder Arie, die zowel jong als oud meeneemt langs fascinerende locaties binnen en buiten het museum.

Mis onze dagelijkse demonstratieveiling niet, waarbij u zelf kunt ervaren hoe het is om op het juiste moment te bieden, zittend op de authentieke veilingbanken. Daarnaast is een rondvaart door het idyllische Rijk der Duizend Eilanden, met boeiende verhalen van de kapitein over de historie van dit waterrijke gebied, een absolute aanrader.

De Stichting Behoud Westfries Kostuum is gedurende de hele vakantie aanwezig om bezoekers te introduceren aan de schitterende streekdrachten uit circa 1900.

Op het programma staan tevens vaste activiteiten zoals dagelijkse koekjesbak-sessies, kaarsen maken op woensdagmiddag 21 februari, en een knutselmiddag op donderdag 22 februari. Daarbij kunnen jonge ontdekkers van 17 tot 25 februari hun hart ophalen tijdens een boeiende speurtocht door het museum, waarbij een ouderwetse verrassing wacht op hen die de puzzel oplossen.

Het PROEFLAB opent dagelijks haar deuren voor aspirant-wetenschappers om te experimenteren met spannende proefjes, gekleed in een echte laboratoriumjas.

Neem ook de tijd om te ontspannen met een kop koffie en huisgemaakte appeltaart, of geniet van een gezonde lunch tijdens de openingstijden van het museum.

Voor meer details over de activiteiten en openingstijden, bezoek onze website: www.broekerveiling.nl. Toegang tot het museum is gratis voor houders van de Museumkaart en VIP-Kaart van de VriendenLoterij.