ALKMAAR - Le Champion organiseert de Ronde van de Westfriese Omringdijk en zoekt nog enthousiaste vrijwilligers om een succes te maken van dit fietsevenement op zondag 25 juni. 

Vanuit Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Kolhorn starten drie afstanden (50, 80 en 135 km) die geheel of gedeeltelijk over het cultuurhistorisch monument voeren. In de routes zijn diverse culinaire en culturele stops opgenomen.
Samen met vijftig vrijwilligers wordt hard gewerkt aan een succesvol evenement. Er zijn nog vrijwilligers nodig bij de volgende diensten:

Locatie Grand Café Restaurant ’t Hop te Hoorn

Vanaf Grand Café Restaurant ‘t Hop starten de deelnemers van de drie verschillende afstanden. De vrijwilligers leiden dit in goede banen en delen versnaperingen uit. De deelnemers zullen hier ook weer finishen waardoor deze dienst de hele dag is.

Begeleiden parkeren locatie Alkmaarse Poort

Vanaf de Alkmaarse Poort starten deelnemers van alle afstanden. De deelnemers die met de auto komen moeten goed begeleid worden, zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de parkeermogelijkheden. Deze dienst vindt alleen plaats in de ochtend.

Evenementenverkeersregelaar

In Aartswoud en Medemblik zijn we nog opzoek naar evenementenverkeersregelaars die de veiligheid van de deelnemers kunnen waardborgen.

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden kan bij de vrijwilligerscoördinator van Le Champion via vrijwilligers@lechampion.nl of 072-5338136. Eten en drinken wordt de hele dag verzorgd voor de vrijwilligers en na afloop krijgen ze een aandenken van het evenement.