ALKMAAR - Maar dat niet alleen… Om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet heeft Team Vrijwillig op alkmaarbedankt.nl een aanbod van ruim 800 cadeaus en activiteiten waar zij uit kunnen kiezen.

Elk jaar organiseert Team Vrijwillig Alkmaar Bedankt!


Vrijwilligers geven Alkmaar kleur. Bij het opknappen en bijhouden van tuinen, bij het vervoeren van personen, bij de voetbaltraining van de jeugd, bij het koken en serveren van maaltijden, bij evenementen en festivals, bij het opvangen van nieuwe Nederlanders, bij het begeleiden van activiteiten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tot nu toe hebben vrijwilligers ruim 22000 uren ingezet als vrijwilliger in Alkmaar in 2023. En dat is alleen nog maar wat geregistreerd staat bij Team Vrijwillig. Moet je na gaan!

Cadeau of activiteit?

Via Alkmaar Bedankt geeft Team Vrijwillig extra aandacht aan alle vrijwilligers in Alkmaar. Alle vrijwilligers? Ja! Wij streven ernaar om alle vrijwilligers te bedanken. Jij verdient naast een dikke pluim ook een cadeau. Ga naar www.alkmaarbedankt.nl. Kies je voor een sportieve activiteit, een cadeaubon, een rondleiding, een proeverij, workshop of een bezoek aan een museum? Er is voor ieder wat wils. Om te voorkomen dat er op 5 juni al veel activiteiten en cadeautjes op zijn, wordt het aanbod wat aantallen betreft gefaseerd op de website geplaatst. Kijk dus tot en met 12 juni regelmatig op de website. Reserveren is niet mogelijk. Uiteindelijk geldt: Op = Op.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Tussen 5 juni 20.00 uur en 12 juni 00.00 uur kunnen vrijwilligers op www.alkmaarbedankt.nl hun bedankje kiezen.
Van 3 tot en met 6 juli kunnen vrijwilligers langskomen op de Bergerweg 1 of bij de lokale organisaties en ondernemers om hun gekozen bedankje persoonlijk in ontvangst te nemen.

Ook namens gemeente Alkmaar en Alkmaarse organisaties: Hartelijk bedankt!