OTERLEEK - De provincie Noord-Holland voert onderhoud uit aan de Hefbrug Oterleek over de Schermerringvaart in Oterleek.


De Hefbrug Oterleek, tussen de Huygendijk (N508) en de Oterlekerweg, is hierdoor in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer op vrijdag 20 januari van 9.00 tot 13.00 uur. (Brom)fietsers en voetgangers worden langs de werkzaamheden over de brug geleid. De brug kan niet worden bediend voor de scheepvaart.

Omleidingsroute

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Oterlekerweg, Noordervaart (N243), Rustenburgerweg naar de Huygendijk (N508), en vice versa.

Werkzaamheden

De hefbrug Oterleek krijgt ongeveer een keer per kwartaal een onderhoudsbeurt. Dan worden onder andere de lagers van de brug gesmeerd.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de website van Gebiedscontract Midden-Noord of de regionale Facebookpagina (@AlkmaarNH).