ALKMAAR - Op vrijdag 9 april is bij TAQA Theater De Vest in de serie ‘De Vest Sessies’ een nieuwe registratie te zien. Ditmaal staan de cabaretières Mylou Frencken en Dorine Wiersma op het podium. Een muzikaal optreden waarbij de dames zich van hun moedigste kant laten zien. De stream is gratis te bekijken via de website www.taqatheaterdevest.nl en via Youtube.

Hoe vind je je geluk? Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen, lekke waterbedden: geluk is Mylou en Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee dames hebben de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Gewapend met piano en gitaar vertellen de veelgeprezen liedschrijfsters over moed: want dit heb je nodig om door te gaan – of om er voor eens en voor altijd mee op te houden.

Meer informatie De gratis online concertreeks De Vest Sessies bestaat uit maar liefst 10 concerten en wordt uitgezonden vanuit de Kleine Zaal van TAQA Theater De Vest. De optredens zijn steeds tijdelijk te zien via de website www.taqatheaterdevest.nl en via youtube. Om op de hoogte te blijven van het programma kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Houd ook facebook.com/theaterdevest in de gaten voor het laatste nieuws! De streams zijn gratis, maar wie toch een donatie wil doen om de streams mogeljk te blijven maken kan doneren via een speciale donatieknop op de website.