DE RIJP - Een grote verrassing voor Sietze uit De Rijp. Hij heeft in de februaritrekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Sietze en zijn vrouw dinsdag met een grote taart met het gewonnen bedrag erop.

Sietze en zijn vrouw Afke reageerden blij verrast op het bezoek van Dennis: "Deze prijs komt goed van pas. We kunnen nu een nieuwe auto kopen en wat dingen aan het huis opknappen." Direct na het ontvangen van de cheque liep het stel naar de buren om hen het heugelijke nieuws te vertellen en samen van de ontvangen taart te genieten.

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Sietze uit De Rijp is op zondag 21 april te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.