ALKMAAR - Ben jij tussen de 14 en 21 jaar oud? Dan krijg je te maken met allerlei dingen die je moet regelen bij verschillende organisaties. Bijvoorbeeld het aanvragen van je DigiD, het terugvragen van loonheffing van je bijbaan, en het regelen van studiefinanciering. Kom je er niet uit? Ga dan naar het spreekuur Vragen over...? op woensdagavond in de bibliotheek in De Mare. Daar weten de medewerkers waar jij moet zijn, hoe je een aanvraag doet en waar de lastige punten zitten.

We helpen je met vragen over DigiD, Loonheffing, Rijbewijs of ID-kaart, Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Boetes, Stufi en nog veel meer. Wil je meer weten over alles wat je moet regelen? Check ook digidingen-desk.nl!

Waar en wanneer
Vanaf 5 juli kan je iedere woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur voor al deze vragen terecht in de bibliotheek. Daar helpen we je met het vinden van informatie op internet en verwijzen door naar de juiste instanties of samenwerkingspartners.

We staan iedere week voor je klaar, je kunt gewoon langskomen. Het is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.