HEERHUGOWAARD/LANGEDIJK/CASTRICUM/ALKMAAR/BERGEN - Op 22 november zijn er weer verkiezingen voor de Tweede Kamer. Heb je vragen over hoe stemmen werkt? Of hoe je een partij kiest? Waar je de verkiezingskrant in gewone taal kunt vinden? Deze en andere vragen over de verkiezingen kun je stellen tijdens de Vragen over...? spreekuren in de vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard.

Hulp bij de verkiezingen


Wat is stemmen en waarom is het belangrijk? Hoe kies je op welke partij je wilt stemmen? Om je keuze wat makkelijker te maken, zijn er eenvoudige kieswijzers, speciale apps en is er een verkiezingskrant in gewone taal. Bij de bibliotheek kunnen we je hierbij helpen. Ook kunnen we je helpen met uitleg over hoe het stemmen bij een stembureau werkt.

Hulp tijdens

Vragen over...? spreekuren Kom voor al je vragen over de verkiezingen naar onze Vragen over...? spreekuren! We zitten iedere week voor je klaar, je kunt gewoon langskomen. Het is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Wanneer? Kijk op de website www.bknw.nl/agenda of vraag het aan de Klantenservice van Bibliotheek Kennemerwaard via 072 -515 66 44.

We helpen je met alles rond het stemmen, maar we geven geen advies over de partijen zelf.